Nive Notis

Mobiilisovellus havaintojen raportointiin

Helppokäyttöinen mobiilisovellus havaintojen raportoimiseen

Kun liikkuva työ on kriittinen osa yrityksen toimintaa, on tärkeää ulottaa digitalisaatio tukemaan myös kentällä liikkuvien työntekijöiden päivittäistä työtä.

Nive Notis -mobiilisovelluksen avulla raportoit vaivattomasti, viiveettä ja tietoturvallisesti tärkeät havainnot ja ilmoitukset välittömästi havaintopaikalta sijaintitietoineen suoraan yrityksen tiedonhallintajärjestelmään, jossa ne ovat heti valmiina jatkokäsiteltäväksi.

Mobiilisovelluksen saumaton integroituminen M-Files-tiedonhallintajärjestelmään mahdollistaa ilmoituksen välittömän jatkokäsittelyn M-Files-käyttöliittymässä. Havainnot voidaan automaattisesti ohjata jatkokäsittelyyn esimerkiksi sijaintitietojen tai ilmoitustyypin perusteella erilaisia työnkulkuja hyödyntäen.

Miksi Nive Notis?

Helppokäyttöinen

Kenttätyöntekijät tekevät havaintoja usein haasteellisissakin olosuhteissa. Havaintojen raportointi paikan päällä voi olla joskus hankalaa tai jopa mahdotonta, ja usein havainnot raportoidaankin vasta työpöydän ääreen palatessa. Monet vähemmän kriittisiksi koetut havainnot voivat jäädä jopa kokonaan kirjaamatta.

Nive Notiksen helppokäyttöisyys madaltaa työntekijöiden kynnystä ilmoittaa havainnoista. Havaintoja syntyy enemmän ja ongelmakohtiin voidaan puuttua välittömästi. 

Yrityksen johdon on helppo analysoida havaintodataa, tehdä päätöksiä ja korjaavia toimenpiteitä. Yrityksen laadullinen toiminta paranee ja prosessit nopeutuvat.

Mukautuva

Mobiilisovellus mukautuu sinun tarpeittesi mukaan. Voit määritellä havaintojen tyypit, niihin kerättävät tiedot ja käyttöliittymän, jotta ratkaisu  tukisi parhaiten toimintaasi.

Yleisimpiä raportointitarpeita ovat:

Turvallinen

Ratkaisu on toteutettu tietoturvallisesti hyödyntäen REST API -rajapintaa tunnistautumiseen ja tiedon siirtämiseen. Erillinen sovellus M-Files-palvelimella huolehtii lisenssienhallinnasta sekä havaintojen näkyvyydestä yrityksen tiedonhallintajärjestelmässä. Asiakaskohtainen havaintojen käsittelyprosessi toteutetaan turvallisesti M-Files työnkulkujen avulla.

Nive Notis eri toimialoilla

Miten prosessi etenee?

1. Varaa demo tai ota yhteyttä niin sovitaan Nive Notiksen esittely.

2. Saat käyttöösi ilmaisen kokeiluversion ja ympäristön.

3. Kartoitamme tarpeesi ja räätälöimme ratkaisun jopa päivissä.

4. Tuemme käyttöönotossa ja koulutamme tarvittaessa ylläpitäjät ja loppukäyttäjät.

5. Seuraamme ratkaisun toimivuutta ja jatkokehitämme sitä haluamaasi suuntaan.

Käyttötapaus­esimerkki

Creating occupational safety observation on mobile app

Varaa ilmainen demo tästä!