News

Nive Notiksen uudet ominaisuudet

Nive Notis -havaintojen raportointiratkaisu kehittyy jatkuvasti. Jotta ratkaisu tukisi parhaiten yritysten tiedonkeruun tarpeita, Niven tuotekehitystiimi lisää palautteen perusteella uusia ominaisuuksia sekä parantaa olemassa olevaa ratkaisua. 

NFC- ja QR-koodin luku

NFC ja QR-teknologioiden käyttö on arkipäivää jo monessa yrityksessä, ja niiden suosio on kasvussa, sillä ne mahdollistavat tiedonsiirron helposti ja nopeasti. Puhelimella tai tabletilla luettava QR-koodi voi sisältää esimerkiksi laitenumeron, yhteystiedot, verkko-osoitteen or tietoja tuotteesta. QR-koodeja käytetään esimerkiksi teollisuusalalla laitteiden tunnistamiseen. NFC-tunnisteeseen voidaan samaan tapaan kirjata erilaista tietoa, jota luetaan koskettamalla tunnistetta puhelimella. Esimerkiksi pankkikorttien lähimaksuominaisuus hyödyntää NFC-teknologiaa. NFC-tunnisteen tyypillisin muoto on tarra, joka on helppo kiinnittää monenlaisille pinnoille.  Nive Notis -sovellus tukee nyt NFC-tunnisteiden ja QR-koodien lukemista, jotta havaintoraporttien tekeminen olisi vielä helpompaa. 

Katso videolta kuinka huoltopyyntö tehdään QR-koodin avulla

Pohjapiirros sijainnin tukena

Toinen Nive Notis -ratkaisun uusi ominaisuus on raporttiin lisättävä pohjapiirustus. Tämä on tärkeä ominaisuus esimerkiksi rakennustyömailla, joissa on tiedettävä turvallisuushavainnon tai korjauspyynnön tarkka sijainti. Nive Notis sovelluksella voidaan avata esimerkiksi työmaan, alueen tai kerroksen pohjapiirustus ja merkata siihen havaintoa koskeva sijainti. Pohjapiirustus tallennetaan havaintoraportin yhteydessä M-Files-taustajärjestelmään. Havainnosta voidaan tehdä erillinen dokumentti, jonka perusteella työntekijän on helppo tarkastaa havainnon tiedot ja merkattu sijainti. 

Power BI datan visualisointiin

Ratkaisumme integroituu datan visualisointiin ja raportointiin käytettävään Power BI ohjelmistoon. Nive Notis -ratkaisulla kerätty data voidaan Power BI:llä muuttaa havainnollistaviksi taulukoiksi, kaavioiksi tai kuviksi. Tiedon visualisointi tekee tiedosta helpommin sisäistettävää ja selkeyttää kokonaiskuvaa. Lisää tietoa Power BI:n toimivuudesta täältä.

Nive Notis -mobiilisovelluksella luot havaintoraportin helposti ja nopeasti. Luotu raportti siirtyy automaattisesti M-Files-taustajärjestelmään, jossa sitä voidaan tarkastella ja jatkokäsitellä.  M-Files-järjestelmästä data voidaan siirtää SQLtietokantaan, mikä avaa uusia tiedonkäsittelyn mahdollisuuksia esimerkiksi Power BI:n avulla. 

Nive Notis ja Power BI integraatio

Ota yhteyttä ja testaa Nive Notis -ratkaisua

Nive Notiksen uusia ominaisuuksia pääset testaamaan pyytämällä testitunnuksen sähköpostilla osoitteesta info@nive.fi. Mikäli sinulla on jo käytössäsi Nive Notis, saat uudet ominaisuudet käyttöösi päivittämällä sovelluksen uusimpaan versioon.  

Nive Notis

Nive Notis -raportointiratkaisu mukautuu tarpeisiisi. Raportoitavat havainnot ja havaintoihin merkittävät tiedot ovat konfiguroitavissa.