Työaikakirjaus

Luo työaikakirjaukset helposti Nive Notiksella

Työajanseuranta on lakisääteisesti toteutettava yrityksessä. Työnantajan vastuulla on järjestää työaikakirjauksen toteutus ja työntekijän vastuulla on työaikojen merkitseminen. Nive Notis -raportointisovelluksella voi kirjata helposti työajan alkamisen, päättymisen, tauot ja ylityöt.

Nive Notis

Työaikakirjauksen tiedot voidaan määritellä tarpeen mukaan. Kirjaukseen voi liittää esimerkiksi työajan tyypin, kuvauksen, työpaikan, sijainnin ja halutessa kuvan tai videon. Työaikakirjaus onnistuu helposti iOS- tai Android-mobiililaitteella paikasta riippumatta. Kirjaus voidaan myös suorittaa tietokoneella suoraan taustajärjestelmään. 

Näin helposti teet työaikakirjauksen

Seuraa ja luo raportteja

Luo raportteja tai yhteenvetoja työajoista viikko- tai kuukausitasolla. Tiedot ovat tallessa ja helposti löydettävissä taustajärjestelmässä. Työajanseurannan ansiosta voit seurata tiettyihin työtehtäviin tai projekteihin kuluvaa aikaa ja luoda tehokkaampia toimintatapoja. 

Kirjaa esimerkiksi

Nive Notis

Nive Notis -raportointiratkaisu mukautuu tarpeisiisi. Raportoitavat havainnot ja havaintoihin merkittävät tiedot ovat konfiguroitavissa.  Varaa demo tai ota yhteyttä niin pohditaan yhdessä yrityksellenne sopiva ratkaisu.