Mittaukset

TR-mittaus

Nive Notis -ratkaisulla voi toteuttaa lakisääteiset viikoittaiset TR-mittaukset. Kerää helposti TR-kierrokseen liittyvät havainnot mobiilisovelluksella tai tabletilla. Kierroksen jälkeen tietoja voi tarkastella ja analysoida M-Files-taustajärjestelmässä, ja niiden perusteella voi luoda dokumentteja, kaavioita ja yhteenvetoja.

Suunnittele TR-mittaus

Luo TR-kierros M-Files-taustajärjestelmässä ennen TR-mittauksen aloittamista. Uuden mittauksen voi myös luoda suoraan mobiililaitteella.

Toteuta TR-mittaus

Kerää havainnot Nive Notis -sovelluksella. Merkitse onko havainto oikein vai väärin. Jos havainto on väärin, voidaan havainnosta kerätä lisätietoja. Havaintoon on mahdollista liittää kuva, video, pohjapiirustus ja sijainti.

Luo raportti

Luo havaintokierroksen jälkeen yhteenvetoraportti tai kokoa väärät havainnot yhteen. Tarkastele mittauksia työmaittain, kuukausittain tai havaintoluokittain. Mittausten tarkasteleminen laajemmin auttaa löytämään kehityskohtia sekä tehostamaan toimintaa.

MVR-mittaus

Nive Notis -ratkaisu soveltuu myös MVR-mittausten toteuttamiseen. Suunnittele havaintokierros, toteuta kierros ja kerää tarpeelliset tiedot raporttiin. Analysoi tietoja M-Files-taustajärjestelmässä.

Nive Notis

Nive Notis -raportointiratkaisu mukautuu tarpeisiisi. Raportoitavat havainnot ja havaintoihin merkittävät tiedot ovat konfiguroitavissa.  Varaa demo tai ota yhteyttä niin pohditaan yhdessä yrityksellenne sopiva ratkaisu.