Ajankohtaista

Testatusti turvallinen Nive Notis

Nive Notis -sovelluksemme oli tuoreeltaan oululaisen Prove Expertise Oy:n testaajien tarkassa syynissä keväällä 2022. Prove on ohjelmistotestauksen ja laadun asiantuntijayritys. 

 

Nive Notis on nyt tietoturvalliseksi todettu ratkaisu ja asiakkaamme voivat huoletta käyttää sovellusta havaintojen raportointiin. 

Nive Notiksen tietoturvatestaus Provella

Maaliskuussa 2022 Nive Notis -sovellukseen tehtiin Proven kanssa tietoturvatestaus, kun ensimmäinen kaupalliseen toimintaan tarkoitettu versio julkaistiin iOS- ja Android-sovelluskauppoihin.

Halusimme testata kännykän ja M-Files-palvelimen välisen liikenteen suojaustasoa ja varmistaa, ettei kolmas osapuoli pääse käsiksi julkisessa internetissä liikkuvaan tietoon. Jotta tiedonkeruu olisi tehokasta, täytyy olla mahdollisuus käyttää mobiiliverkkoa ja tehdä havainnoista ilmoitus nopeasti ja reaaliaikaisesti.

Ilahduttava asia oli testauslöydösten harvinaisen vähäinen määrä, kriittisiä löydöksiä ei tullut vastaan yhtään, ja testauksessa tehdyt huomiot selvitettiin. Nyt voidaan todeta, että Nive Notis on tietoturvallinen ja luotettava sovellus.

Prove teki testauksen helpoksi

Oululainen Prove vakuutti meidät osaamisellaan siinä, miten testaaminen määriteltiin, toteutettiin ja raportoitiin. Olimme kaikkeen tekemisen laatuun tyytyväisiä.

 

Prove valikoitui Niven kumppaniksi puskaradiokuulumisten kautta, sekä suomalaisuus ja oululaisuus olivat tärkeitä asioita yrityksen valinnassa. Lisäksi vaikutuksen teki selkeä tuotteistaminen ja paketointi. Yksi intensiiviviikko on hyvä esimerkki siitä, miten palvelun ostaminen on osattu tehdä helpoksi.

 

Niven toiminnassa asiakkaiden luottamus on ensiarvoisen tärkeää. Ennen testausta meillä oli jo vahva usko, että sovelluksemme on toteutettu turvallisesti. Kuitenkin ilman Proven testausta, ei meillä olisi ollut täyttä varmuutta ratkaisun tietoturvallisuudesta. Proven testausammattilaisten suorittama intensiivitestaus jälkeen myös oma luottamuksemme sovelluksen toimintaan kasvoi entisestään. 

Nive Notis

Nive Notis -raportointiratkaisu mukautuu tarpeisiisi. Raportoitavat havainnot ja havaintoihin merkittävät tiedot ovat konfiguroitavissa.