Raportointi

Raportoi työtehtävät helposti

Liikkuvassa työssä työtehtävien raportoinnin tulisi olla yksinkertaista ja nopeaa. Erityisesti kiinteistöhuollossa kohteita on useita päivässä ja on hyvä pysyä selvillä tehdyistä töistä kiinteistöittäin. 

Nive Notis -sovelluksella voi raportoida tehdyt tehtävät tai huoltotoimenpiteet. Raporttiin voidaan lisätä kuvia, videoita ja sijaintitiedot. Näin tehdyt työtehtävät on kirjattu sekä saadaan varmistus asiakkaalle käydystä kohteesta.

Asukkaiden huoltopyynnöt

Nive Notis -raportointiratkaisu voidaan ottaa myös kiinteistön asukkaiden käyttöön. Asukkaat voivat tehdä huoltopyyntöjä, palautteita tai poikkeamahavaintoja sovelluksella, josta lähtee jatkokäsittelypyyntö kiinteistöhuoltoon. Sovelluksen yksinkertaisuuden vuoksi huoltopyynnön tekeminen on vaivatonta. 

Kulutuslukemien seuranta

Seuraa kiinteistön kulutuslukemia helposti Nive Notis -sovelluksella. Ota kuva mittarista todisteeksi käynnistä, kirjaa tarvittavat tiedot tekstikenttään ja lisää sijainti automaattisesti tai manuaalisesti. Raporttiin voidaan merkitä myös tekijä sekä aika, milloin raportti on tehty.

Poikkeamahavainnot

Luo poikkeamahavainto kohteessa, jolloin se ohjataan jatkotoimenpiteistä vastaavalle henkilölle. Poikkeamahavainnon tekeminen ja siten asioihin nopea puuttuminen lisää asiakastyytyväisyyttä. 

Nive Notis

Nive Notis -raportointiratkaisu mukautuu tarpeisiisi. Raportoitavat havainnot ja havaintoihin merkittävät tiedot ovat konfiguroitavissa. Varaa demo tai ota yhteyttä niin pohditaan yhdessä yrityksellenne sopiva ratkaisu.