Nive ja Kosila aloittavat yhteistyön

Kosila - Tiedonhallintaratkaisujen ammattilainen

Kosila on vuodesta 2008 asti toiminut Hilla Group Oyj:n itsenäisenä liiketoimintayksikkönä, joka on erikoistunut innovatiivisten, tehokkaiden ja turvallisten tiedonhallintaratkaisujen jälleenmyyntiin ja kehittämiseen. Kosilan täysin M-Files sertifioidulla henkilökunnalla on pitkäaikainen kokemus yritysten ja julkishallinnon tiedonhallintaratkaisuprojektien hoitamisesta, mukaanlukien jopa vuosia kestäneet kehitysprojektit sekä dokumenttienhallinnan että tietoturvan puolella. 

”Uskon vahvasti, että yhteistyömme ansiosta asemamme markkinoilla vahvistuu ja voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Yhteistyömme Niven kanssa tekee meistä vahvempia ja uskon vahvasti, että yhteistyömme tulee myös vahvistamaan asemiamme markkinoilla. Niven ja Kosilan yhteistyö mahdollistaa entistäkin laajemman ja kattavamman palveluvalikoiman asiakkaillemme. Nivellä, kuten meilläkin on vankka ja pitkä kokemus MFiles toteutuksista. On ilo tehdä yhteistyötä yhteisten asiakkaidemme hyväksi Niven kaltaisen osaavan kumppanin kanssa. Odotamme innolla yhteistyötämme ja uskon vahvasti, että yhteistyömme avulla synnytämme lisäarvoa itsellemme kuin myös asiakkaillemme.” – Toteaa Kosilan yksikön päällikkö Jari Lundell

“Olemme erittäin innoissamme siitä, miten Niven kehittämä mobiilisovellus tulee tarjoamaan entistä monipuolisempien palveluiden kautta selkeää lisäarvoa ja hyötyä asiakkaillemme.”

Jari Lundell
Kosilan yksikön päällikkö

”Tämä kumppanuus avaa uusia mahdollisuuksia ja lupaa parempia ratkaisuja asiakkaillemme. Kosila on osoittanut vahvaa osaamistaan alalla, ja yhdessä Nivellä voimme luoda entistä innovatiivisempia ja kestävämpiä ratkaisuja asiakkaillemme sekä Nive Notiksella että M‑Filesilla. Odotan innolla mitä alkanut yhteistyö tuo tullessaan.”

Pekka Korpela
Niven toimitusjohtaja

-Laaja-alainen monimediakonserni-

Hilla Group tarjoaa informaatiota, elämyksiä ja näkyvyyttä monipuolisesti ja asiakaslähtöisesti vahvoilla brändeillä, joilla on pitkä historia ja juuret paikallisissa yhteisöissä. Hilla Groupissa työskentelee ammattitaitoisia ja kehittämishaluisia ihmisiä.


Hilla Group on monimediakonserni, joka tavoittaa päivittäin lähes puoli miljoona suomalaista. Hilla Group työllistää lähes 350 ammattilaista ja välittää elinvoimaa. Tavoitteena Hilla Groupilla on etsiä uusia tapoja välittää tietoa ja elämyksiä sekä rakentaa Suomen ykköstyöpaikka. 

Nive Notis

Nive Notis -raportointiratkaisu mukautuu tarpeisiisi. Raportoitavat havainnot ja havaintoihin merkittävät tiedot ovat konfiguroitavissa.