Auditoinnit

Auditoinnit teollisuudessa

Auditoinneilla, erilaisilla prosessikävelyillä ja havaintokierroksilla pyritään pitämään yllä laatua, tehokkuutta ja turvallisuutta. Auditoinnit tuovat toimintaan läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta toimittajaa kohtaan. 

Kunnossapito

Kunnossapidosta huolehtiminen on yksi teollisuusyrityksen tärkeimpiä tehtäviä, sillä prosessien ja laitteiden toimimattomuus saattaa hidastaa merkittävästi tuotantoa ja toiminnan laatu kärsii. Siksi kunnossapitoon on kiinnitettävä huomiota säännöllisillä havaintokävelyillä ja turvallisuusmittauksilla. Ilman kentältä tulevaa tarpeeksi tarkkaa tietoa on päivittäisjohtaminen sekä päätöksenteko haastavaa. Hyvä kunnossapito tarkoittaa riskien tunnistamista ja niihin varautumista, turvallisuushavaintoja, prosessikävelyitä ja oikealla tiedolla johtamista.

Auditointi- ja havaintokävelyprosessi

Suunnittele kierrokset

Kerää havainnot

Luo raportti

Mobiilisovellus

Jatkokäsittely

Jatkokäsittele auditointeja M-Files-taustajärjestelmässä, luo dokumentteja ja raportteja, määrittele jatkotoimenpiteet, vertaile mittauksia ja johda tiedolla tehokkaasti. 

Nive Notis

Nive Notis -raportointiratkaisu mukautuu tarpeisiisi. Raportoitavat havainnot ja havaintoihin merkittävät tiedot ovat konfiguroitavissa.  Varaa demo tai ota yhteyttä niin pohditaan yhdessä yrityksellenne sopiva ratkaisu.